racing: Twin Thunder AS

FLAT TRACK LEGENDEN ER TILBAKE

I generasjoner dominerte Indian Motorcycle® innen motorsykkelracing. Ved å vinne seier etter seier er vi nå tilbake på Flat Track arenaene. Nå med en revolusjonerende spesialbygget racersykkel og nytt Indian Motorcycle® Wrecking Crew ™. Med tre av verdens beste førere, er Indian Motorcycle® tilbake, sterkere og bedre enn noen gang.

MOTORSYKKELEN

I generasjoner dominerte Indian® Motorsykkel motorsykkelracing og fortsetter med å gjøre det. FTR750 er en velprøvd kraftmaskin som kjøres av verdens beste førere. Indian Scout FTR750 ble spesialbygget for å revolusjonere Flat Track racing. 750cc-motoren flytter de teknologiske grensene for hva som kan forventes av en V-Twin. All mulig kraft skal på bakhjulet.

The purpose built Indian Scout FTR750 revolutionized Flat Track racing. We combined form and function to push the boundaries of speed, maximize efficiency, and redefine control.

ftr750-diagram
INDIAN WRECKING CREW

I generasjoner var Indian Motorcycle synonymt med racing og seiere. Møt det nye Indian Motorcycle Wrecking Crew, som har satt seg mål om å vinne seier etter seier, slik som i tidligere generasjoner.

Fire ganger vinner av AMA Pro Flat Track Grand National-tittelen

Indian Motorcycle - Flat Track Race The Crew Image
Indian Motorcycle - Flat Track Race DTRA

DTRA - TEAM

DTRA promoterer dirt track racing i Storbritannia og arrangerer de største mesterskapene utenfor USA.
Møt de to førerne som skal kjøre Indian Scout hooligans.

LEAH TOKELOVE, #1
LEE “KP” KIRKPATRICK, #2

Evel Live

Drøyt 50 år etter Evel Knievel sitt forsøk på å hoppe over fontenen ved Caesars Palace, æret Travis Pastrana minnet ved å gjenskape tre av Evels mest kjente hopp.

Den 8. juli, foran Caesars Palace, få skritt fra Las Vegas Boulevard og foran millioner av TV-seere, presset Pastrana grensene for hva som er mulig. Med en Indian® Scout® FTR750 V-twin motorsykkel utførte han hoppet og gjenskapte et av Las Vegas mest ikoniske øyeblikk. Et nytt ikonisk øyeblikk ble skapt.

Evel Live
Indian Motorcycle - Flat Track Race The History Image

RACINGHISTORIE

EN FORTID AV SEIERE

Indian Motorcyle® har en lang og rik historie fra Flat Track arenaen. Det originale Indian Motorcycle® Wrecking Crew fra 1940- og 50-tallet - Ernie Beckman, Bill Tuman og Bobby Hill - er ikoner for sporten. Den enorme rivaliseringen mellom Indian og Harley-Davidson® ble det skapt legender av.

Nå er vi tilbake for å tenne den ilden som i årevis definerte Flat Track racing på nytt. Med en revolusjonerende ny sykkel og et nytt Indian Motorcycle® Wrecking Crew, er vi her for å utfordre verdens beste produsenter og gjenvinne vår plass på Flat Track arenaene.

Twin Thunder AS - 4580 - Lyngdal - Norway